Welkom bij Optiek Ploem in Overpelt

Optiek en Hoorcentrum Ploem in Overpelt staat garant voor professioneel en eerlijk advies, de nieuwste producten, service en garanties. Altijd tegen de aantrekkelijkste prijzen.

Bij ons kun je zowel terecht voor je zicht als voor je gehoor. Graag staan wij je bij met professioneel en eerlijk advies in je zoektocht naar de perfecte bril en/of hoorapparaat. Tevens hebben wij van progressieve glazen, contactlenzen, sport-en kinderbrillen onze specialiteit gemaakt. Wij bieden bovendien steeds de nieuwste producten aan. Service en garantie dragen wij hoog in het vaandel.

Wij zijn aangesloten bij OBOS, een dynamische groep van zelfstandige opticiens die progressief maatwerk combineren met een flair voor mode en een groot gevoel voor kwaliteit. Daardoor genieten we een permanente bijscholing en kunnen we je de beste producten en diensten aanbieden, tegen de beste prijzen.

Naast uitgebreide productinformatie vind je op onze website ook onze acties en speciale aanbiedingen terug, hou ze zeker in de gaten!

Ook in ons Lapperre-hoorcentrum zoeken we samen met jou de juiste oplossing voor een maximaal draagcomfort en een optimale verstaanbaarheid.

Aarzel niet om ons te raadplegen als je vragen of suggesties hebt!

Onze etalage

 

Ons Team

Marieke, Anne en Hanne staan steeds voor je klaar met hun gespecialiseerd advies inzake optiek, contactlenzen en gehoor.

 

Marieke Ploem

Opticien en contactlensspecialist

 

Anne Ploem

Audicien

 

Hanne Jacobs

Optometrist en contactlensspecialist