Onze coronamaatregelen: oog voor hygiëne, afstand & bescherming. Meer informatie.

Onze specialiteiten

Ontdek onze specialiteiten en op welke vlakken wij het verschil maken.

Progressieve glazen

Wij garanderen je het beste kijkcomfort, dankzij professionele oogmetingen en brillenglazen van de nieuwste generatie, perfect afgestemd op jouw behoeften.

Voor de oogmetingen maken wij gebruik van het hoogtechnologische meettoestel VISIOFFICE waarmee verschillende parameters worden opgemeten.

Zo bepalen we je persoonlijke kijkprofiel, dat rekening houdt met je hoofdbewegingen, lichaamshouding en levensstijl. Wij maken glazen op jouw maat!

Contactlenzen

Lenzen zijn zo praktisch dat jong en oud ze willen dragen. Ze passen bij elke levensstijl en elke reden is goed om ze te dragen. Wij beantwoorden graag al jouw vragen over lenzen, en tonen je ook hoe je ze moet aanbrengen en onderhouden. Lenzen zijn voor ons maatwerk: wij zoeken voor jou de gepaste lens in functie van jouw noden en rekening houdend met je levensstijl (daglenzen, 2-weeklenzen, maandlenzen, sferische of torische lenzen, enkelvoudige of multifocale lenzen,…). Aarzel dus niet om langs te komen in onze winkel.

Sportbrillen

Een sportbril beschermt je ogen tegen zon, wind, stof, steentjes en verwondingen. Je ziet alles perfect, met een bril die stevig op je neus zit, goed ventileert en krasbestendig is.

Wij hebben brillen voor elke sport en elke wens. Functioneel en knap om te zien, voor sporters met stijl!

Draag je een bril? Dan maken wij je sportbril op jouw sterkte! Kom langs in onze winkel en ontdek de mogelijkheden.

Kids

Kinderen leren door te zien. En dus verdienen kinderogen het beste van het beste! Daarom hebben wij een aparte kinderhoek waar kinderen met de nodige aandacht en aangepaste zorg kunnen omringd worden. We volgen de nieuwste trends op de voet en zorgen ervoor dat je kind het beste glas krijgt. De zorg en aandacht voor je kind stoppen niet met de aankoop van een bril.

Je bent dus steeds welkom!

Hoorcentrum

Bij Ploem vind je de beste oplossing voor je gehoorprobleem. Samen met jou evalueren we je gehoorverlies, je levensstijl en wat je van een hoorapparaat verwacht. Voor meer info over gehoorbescherming op maat kan je terecht op www.lapperre.be.

Doe nu ook de online hoortest op www.hoorprofiel.be!

Nieuws & acties

Wij informeren je graag over relevant nieuws en aanbiedingen.

Meer nieuws en acties?

We verzamelen al onze artikelen en acties in onze blog. Zo kan je die altijd nog eens teruglezen of op zoek gaan naar de mooiste acties! Klik hier om meer te lezen.

💬 Hulp nodig?